DAAC Studio a fost înființat în 2016 de către Alexandra Cosma. DAAC Studio este un studio multidisciplinar care se concentrează pe arhitectură și design de interior care surprinde și inspiră viața. 

Misiunea noastră este să oferim experiențe pozitive, împingând limitele designului prin introducerea unei multitudini de detalii care creează experiențe armonioase. Fiecare proiect creează arhitectură convingatoare, practică și originală pentru clienți informați, care au grija de spațiile în care trăiesc, muncesc, invată și se joacă. 

Studioul realizează fiecare proiect de la faza de concepție până la finalizare cu pasiune și angajament. Fiecare decizie de design integrează imperativele estetice și contextuale cu cele de buget, materiale și tehnologii constructive. 

Media

Speaker
Member & Speaker
2024
Romanian Design Week
Clinica Prof. Dr. Horia Barbu
Romanian Design Week
International Magazine of Space BOB Korea
designist.ro
igloo.ro
DHD - Magazine
id+c Magazine

echipa DAAC

ALEXANDRA Cosma

Alexandra Cosma, fondatoarea DAAC Studio în 2016, are o experiență vastă în arhitectura internațională, lucrând anterior la Mecanoo Architecten în Delft, Olanda; Studio Arne Quinze în Bruxelles, Belgia; și Polo Architects în Anvers, Belgia. De asemenea, a fost asistent universitar la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din București în 2010.

Filosofia de design a Alexandrei pune accentul pe bucuria pe care designul interior și arhitectura o pot aduce. Ea consideră că designul ar trebui să integreze armonios diverse elemente — sociale, tehnologice, de mediu, ludice și umaniste — pentru a crea experiențe unice și plăcute.

AUREL Patraucean
Alexandra Cristea

Colaboratori din trecut

ANDA Zota

ADELA Ionescu

DARIA Frunza

DELIA Iancu

Corina Lazar

Otelea Ionut Bogdan